Lå årets julegave gå til å gi barn fra ekstremt fattige forhold en sjanse i livet!

Barn skal ikke fundamentalt forsømmes og vokse opp i skur og leirhytter. Vi vet at det er stor forskjell på «barnehage» og barnehage, og jobber for at barn skal få tilgang på trygge barnehager med kvalitetslæring.

Impande er en svært effektiv bistandsorganisasjon som gir barn fra ekstremt fattige distrikter i Sør-Afrika en rettferdig start i livet. Dette gjør vi ved å oppgradere bygget til oppholder seg i daglig; den ikke-registrerte barnehagen. Vi ordner så tilgang på rent vann til drikking, vasking og matlaging. Sist med ikke minst, sørger vi for at de får materiell som stimulerer utvikling hos barna; bøker, leker klatrestativer ute og mer. For å videre sikre kvalitet, får de voksne opplæring og kursing i grunnleggende samspill med barn, pedagogikk og lek.

Vi bidrar således til realiseringen av FN’s bærekraftsmål 4.2:

 

«Innen 2030 sikre alle jenter og gutter mulighet for god tidlig utvikling og omsorg og tilgang til førskole, slik at de er forberedt på å begynne i grunnskolen»

Vår bruk av midler

Vi er stolte av å vise til at pr. hundrelapp gitt til Impande, har over 96 kroner kommet helt frem til barna i Sør-Afrika – dette er på elitenivå! Våre givere kan derfor være trygge for at hjelpen kommer frem, og blir til livsforandrende gaver!

Gi din gave her

Takket være bedrifter og enkeltpersoner som deler av sine midler, får vi tilrettelagt for at de mest trengende barna i Sør-Afrika får en rettferdig sjanse i livet. Vi tror at nøkkelen til å komme ut av fattigdomsfellen er å utvikle en kompetent neste generasjon av barn og unge, og jobber knallhardt for det! Mye er gjort, men enda mer gjenstår, og hver gave teller. Tusen takk for deres bidrag så langt, og på forhånd takk for videre engasjement og gaver!

Tusen takk, og god advent!

Med glad hilsen
Impande

Bidra her

Impandes konto: 1201 51 98 085
VIPPS: 28 865