Den 3. september skal Impande gjennomføre sitt første arrangement på Sunnmøre – et historisk øyeblikk!

Det blir en kveld med god mat og drikke, sørafrikansk musikk, auksjon og spennende historier. En kveld som attpåtil er til fordel for barna i Sør-Afrika! Lokalet har vi vært så heldige at vi får låne gratis, og måltidet får vi også rimelig – overskuddet fra hver billett går da selvsagt til inntekt for de fattigste barna i Sør-Afrika. Tema for kvelden er «En smak av Sør-Afrika» og vi vil servere en nydelig treretters sørafrikansk meny med tilhørende passende drikke fra Sør-Afrika. Vi pynter oss og tilbringer kvelden sammen i hjertet av Ålesund. 🇿🇦
Mye er på plass; Konferansier, artist, lokale, meny og fantastiske auksjonsobjekter; lokal kunst med profesjonell innramming, gavekort på hotel, reiser, trampolinepark, snorkeltur, silbrettkurs og mye mer. Av mer sportslige auksjonsobjekter har vi en signert AaFK drakt (en real tangotrøye) samt signerte skyggeluer fra sjåførene til Alpha Romeo i Formel1. 🚘
Det er bare å sikre seg billett her om du vil være med på leken! 🎟
Vi gleder oss veldig til denne kvelden, til å være sammen – gjøre Impande litt mer kjent og ikke minst til å se hvilke frukter et slikt arrangement kan bære ❤️