«First things first»

Khaleni før oppgradering

Før vi begynner det fysiske arbeidet i felt med å oppgradere en barnehage, må vi orienterere lokal myndighet og kyndighet. De skal vite hva som kommer, hvorfor og gjerne også hvordan. Den tredje uka i mars holdt vi et slikt samfunnsmøte for alle i nabolaget til Khaleni barnehage. Tilstede var representant fra høvdingen, som «velsigner prosjektet» og dermed sikrer at ingen stjeler eller utnytter ressursene som blir gitt. Impande hadde også representanter der, og så var det selvsagt lokalbefolkning. Nå vet de at vi ønsker å bidra med et nytt barnehagebygg for dem. Rent vann i tanken som fylles av regn og toaletter til både barn og voksne.

Samfunnsmøte ved Khaleni

Tomten klar for bygg

Stødig og langvarig engasjement

Det er takket være Røa Menighets barnehage, Røa kirke, Rømskog sokn og en privat familie at dette blir gjort mulig. Disse har støttet Impande i mange år, og har i løpet av det siste halve året samlet inn nok penger til å sette opp det nye barnehagebygget, og jobber videre med å samle inn til det øvrige de trenger i Khaleni. Tusen takk for utrolig fint og raust bidrag, på vegne av barn og lærere i Khaleni ❤️
Har din barnehage, menighet, familie eller bedrift lyst til å gjøre noe like meningsfylt? Ikke nøl med å ta kontakt!