I høst ønsker vi igjen å gi våre venner og ambassadører mulighet til å bli med på en meningsfylt reise til kontrastenes land. Dato er ikke helt bestemt, men reisen starter antageligvis i midten av oktober måned, og vil vare i 10 dager.

  • Opplev safari i KwaZulu-Natal og kom nært på dyrelivet både til lands og vanns.
  • Besøk til det nylig åpnede minnesenteret hvor Nelson Mandela ble arrestert i 1962.
  • Opplev spektakulær natur og spennende historie hånd i hånd
  • Møt den unike Zulu-kulturen og lokalbefolkning som engasjert forteller om sine religiøse og folkelige tradisjoner.
  • Møt barn og unge som kan se fremtiden lysere i møte gjennom barnehage- og skoleprosjekter.
  • Opplev sørafrikansk dans og musikk
  • Se og opplev hvordan en liten norsk bistandsorganisasjon, Impande, driver utviklingsarbeid på grasrotnivå.
  • Sør-Afrika kjennetegnes av mange spennende kontraster. På denne reisen får du en unik mulighet til å dykke dypere inn i både historien og hvordan folk egentlig har det i ulike befolkningsgrupper og sosiale lag i dag.

Vi regner med at prisen vil komme på i underkant av 25.000 kroner, og vil da inkludere overnatting, flyreise og flere måltider. Meld din interesse til oss på mail@impande.org eller andrea@impande.org, så vil bindende påmelding skje når vi har program og priser helt klar.

Dette blir en reise for livet, og vi gleder oss til å ta deg med!