Nøkkelpartner

Norlandia og Kidsa barnehagene har i flere år vært en nøkkelpartner for Impande, og samler årlig inn betydelige midler til arbeidet vårt. En av de norske barnehager som virkelig utgjør en forskjell, og som har engasjert seg er Kidsa Midtbygda, på Åsane utenfor Bergen. Her har de hatt ulike fremstøt og innsamlingsmetoder, og seneste tilskudd er «parkeringsbøter».

Bøtene

Konseptet enkelt forklart; Ved Kidsa Midtbygda ligger en stor parkeringsplass, som hører til barnehagen. Likevel er det mange som bruker denne på kveldstid og helg. Når det da passer seg slik, legger en ansatt ved barnehagen ut «parkeringsbøter» på disse bilene, med oppmuntring om å vippse et valgfritt beløp over 25 kroner til Impande :D

Teksten på denne fryktinngytende, lange, gule lappen er som følger:


Gratulerer, du står her gratis selv om det er parkering forbudt. FORTVIL IKKE! Det eneste du trenger å gjøre er å Vippse et valgfritt beløp, men min. 25 kr til vår solidaritetsorganisasjon IMPANDE.

IMPANDE bidrar til at barn og unge fra sårbare bakrunner i deler av KwaZulu-Natal og nordlige deler av Eastern Cape får bedre oppvekstvilkår.

Les gjerne mer på https://www.impande.com/

VIPPS til #768376 og merk med «parkering». Takk for at du bidrar!

Bøter kan bli til bøker

Siden årsskiftet 2022/23 har de i Kidsa Midtbygda allerede samlet inn hele 7.383 kroner! Denne summen kan dekke en av de følgende: mat for over 8000 barn, innkjøp av en regnsamlende vanntank à 5000 liter og installasjon av denne eller snart innkjøp av to kasser med grunnleggende læringsmateriale til to barnehager á omtrent 30 barn.

For et bidrag, og for en kreativitet! På deres vippskonto ser vi at givere kommenterer med bilens regnr, samt en hilsen av type: «takk for meg, og kjekt å bidra til en god sak!»

Dersom du digget denne idèen må du gjerne kopiere den, eller dele dine egne! For å heie Kidsa Midtbygda videre frem, må gjerne du også bidra med en gave til VIPPS 768376 ❤️

Parkeringsskiltet