Lukhanyo Rock Preschool

I slutten av november sendte vi en forespørsel til mange av dere, om å bidra til gjerder for barnehager som manglet dette. Totalt 11 av de som er i vårt nettverk, ventet på å gjerde inn tomten sin, slik at de kunne søke om statlig støtte.

Konsekvensen av kampanjen på «Giving Tuesday» var at vi fikk inn total 57.000 kroner, og vi er overveldet. Konseptet rundt denne dagen er nokså nytt i Norge, men i et marked hvor dagen i forkant fokuserer utelukkende på forbruk gjennom «Black Friday», «Black Week» og «Cyber Monday», så ønsker vi å løfte frem mulighet for giverglede.

Og det viser det seg jo at flere av dere ville være med på! Gaven vi fikk inn, sikrer inngjerding til vel 3 barnehager, og da gjenstår altså «bare» åtte stykker.

Tusen hjertelig takk for de av dere som gav; privatpersoner og stiftelser. Mindre bidrag, og de som dekket en barnehages behov. Dere er uvurderlige for vårt arbeid ☺️

Dersom du skulle ønske å bidra til prosjektet, er det fortsatt mulighet til det; Du kan gi din gave til kontonummer 1201.51.98085 eller på VIPPS til #28865